В Києві в районі Куренівки знову вибухнула граната – є постраждалі

Невідомі підійшли до складів, які перебували під охороною і кинули на територію два вибухові пристрої. В результаті вибуху невстановленого вибухового пристрою в Києві на вулиці Новопирогівській на території промислової зони в Голосіївському районі постраждали шестеро людей. Про це повідомляє столичне управління Нацполіціі в понеділок, 14 травня.

“Попередньо встановлено, що невідомі особи підійшли до паркану складів, які перебували під охороною, після чого кинули на територію два вибухові пристрої. В результаті травми отримали шість охоронців. Постраждалих з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню, де їм поки надають необхідну медичну допомогу. Відомо , що один з чоловіків в даний час знаходиться без свідомості “, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці ретельно оглянули місце події, вилучили фрагменти вибухового пристрою, які будуть спрямовані на проведення експертизи.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею про замах на вбивство (ч.2 ст.15, п.1,5 ч.2 ст.115 КК України). Ведеться пошук зловмисників.

print